Willen we echt weg?

7/08/2008 Canmore

Raften? Check. Paragliden? Check. Hiken tussen de beren? Check. Ons verlanglijstje van Canadese activiteiten begint er aardig afgestreept uit te zien. Sommige dingen, zoals een bezoek aan de Hotsprings (een met toeristen volgestouwd miniatuurzwembad met een temperatuur van 40 graden) vielen tegen, maar verreweg de onze meeste ondernemingen veranderden in Canmore van droom tot ongelofelijke werkelijkheid.

Onze laatste dag in Canmore brengen we dobberend door in een raft op de Bow Rivier, met Bree (een medewerkster van het hostel) en haar vrienden. Geen Kicking Horse, maar een ontspannen, gezellige en zonnige drijftocht van Banff tot Canmore over het heldere water.

Vermoeid van het ingespannen ontspannen proberen we 's avonds genoeg redenen te bedenken om hier morgen alweer weg te willen gaan. Een moeilijke opgave, aangezien we het erover eens zijn dat we in Canmore de leukste tijd tot nu toe in Canada hebben doorgebracht!

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer